Apple представи ново поколение iPhone. Цената остава същата като на последното поколение. Apple също така ще спре производството на iPhone Pro Max с най-малка памет.

Предлагаме ви подбор на реакциите на анализаторите:

Анализаторите от Morgan Stanley написаха, че едногодишните оценки остават непроменени и Китай ще продължи да тежи на акциите на компанията в краткосрочен план, но има потенциал за подобряване на очакванията за 2024 г.

Анализаторите от JPMorgan написаха, че макар цените на продуктите да не са били ефективно повишени, оскъпяването на най-добрия модел може да доведе до влошаване на продуктовия микс. Според анализаторите новите модели са останали в рамките на очакванията.

Анализаторите на Evercore написаха, че стабилните средни цени на продуктите могат да помогнат за надграждане на потребителския цикъл: "липсата на изненади понякога е нещо хубаво".

Анализаторите на Wells Fargo написаха, че събитието е било в рамките на очакванията, като цените и продуктовите спомени са останали непроменени. Събитието предложи "постепенни актуализации и малко изненади".



No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview