ИНТУИТИВЕН ХИРУРГИЧЕСКИ И НОВ ХИРУРГИЧЕСКИ РОБОТ

- Intuitive Surgical, Inc. $ISRG: Акциите поскъпнаха значително след обещаващи новини за нов хирургически робот и надминаване на очакванията за четвъртото тримесечие.

- Новият хирургически робот Da Vinci 5: Компанията подаде заявление за регистрацията му в FDA, което анализаторите на Citi нарекоха връхна точка и намек за следващото поколение роботизирана хирургия.

- Финансови резултати: Печалбата за тримесечието достигна 1,60 долара на акция, надминавайки очакванията на Уолстрийт, а приходите нараснаха до 1,93 млрд. долара.

- Ръст на инсталациите на хирургически системи: Инсталациите на хирургически системи da Vinci се увеличиха с 21 %, което доведе до силен ръст на приходите.

- Развитие на пазара: През последната година акциите са се увеличили с 52 %.

- Очаквания за сектора на медицинските технологии: Анализаторът от Truist Securities очаква Intuitive Surgical да остане лидер в иновациите в областта на роботизираната хирургия.

- Бъдеще и иновации: Успешното подаване на ново заявление за робот и първите резултати показват светло бъдеще за компанията и MedTech индустрията.

Как виждате влиянието на новия хирургически робот Da Vinci 5 на Intuitive Surgical върху бъдещето на хирургията и как този технологичен напредък може да повлияе на акциите на компанията и на MedTech индустрията?


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview