Интересен поглед към света на инвестициите! 🖥️

Акциите на Super Micro Computer $SMCI отбелязаха поразителен ръст до нови върхове, подкрепени от голям ръст на приходите и печалбите. Не напразно тази компания е наричана "втората Nvidia"! 📈

Super Micro е производител на хардуерни решения с фокус върху технологиите за сървъри и съхранение на данни. Портфолиото им включва широка гама от сървъри, сървърни платки, устройства за съхранение, мрежово оборудване и системи за монтаж в шкаф, които са известни с високата си надеждност и производителност.

SMCI
$437.25 $0.37 +0.08%

🔍 Търсенето на компютри с изкуствен интелект (AI) стимулира този растеж и Super Micro се превръща в ключов играч в света на стелажните решения за центрове за данни. Въпреки качествената година на фондовия пазар, компанията печели пазарен дял и повишава прогнозите си за приходите.

📊 Огромният ръст на приходите през второто фискално тримесечие от над 100 % е впечатляващ. Главният изпълнителен директор Чарлз Лианг посочва растежа в областта на изкуствения интелект, който може да бъде толкова революционен, колкото индустриалната революция преди два века. В моментаSuper Micro доминира на пазара и това се отразява в рекордните продажби от 3,66 млрд. долара.

🚀 Продължава да съществува възможност за растеж. Търсенето на графични процесори на Nvidia подкрепя продажбите на стойки Super Micro за изкуствен интелект. С поглед напред към фискалната година 2024 ръководството очаква приходите да се удвоят до 14,3 млрд. долара до 14,7 млрд. долара. Лианг прогнозира, че целта 20 млрд. на годишните продажби е постижима.

💰 Въпреки че акциите са се повишили с 600 %изглежда, че те все още имат място за растеж. Коригираната печалба на акция нарасна до5,59 долара. Цената на акциите остава разумна предвид резултатите и потенциала за растеж.

🔮 Ще наблюдавам тази компания отблизо и определено ще купя, когато цената се коригира! Какво е вашето мнение за $SMCI+0.1%?


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview