Какво мислите за акциите на $RIO-0.9%?

Много интересна компания за мен, а и числата не изглеждат никак зле, а целевата цена според индикатора тук, в Bulios, е около 100 долара.

RIO

Rio Tinto

RIO
$63.78 -$0.59 -0.92%
Target Price
97.01 (+52.10% Upside)


No comments yet
Timeline Tracker Overview