🌟 Salesforce $CRM-0.9% обявява резултатите утре!

🚀 Salesforceкато лидер в областта на софтуера за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM)постига добри финансови резултати и продължава да въвежда иновации. Последните четири тримесечия надхвърлиха очакванията на анализаторите.

CRM
$252.43 -$2.36 -0.93%

📊 За първото тримесечие Salesforceочаква приходи между 9,12 млрд. и 9,17 млрд. долара и не-GAAP печалба между 2,37 и 2,39 долара на акция. Консенсусната оценка на анализаторите предвижда приходи в размерна 9,14 млрд. долара и печалба от 2,38 долара на акция, което би представлявало увеличение на годишна база с 40,8 %.

През последното тримесечие приходите на Salesforce възлизат на9,26 млрд. 11 %, а печалбата на акция се е увеличила с 36 % Силното търсене на базирани в облака CRM решения и стратегическите придобивания допринесоха за този растеж.

За финансовата година 2025 Salesforce прогнозира приходи между 37,7 до 38 млрд. щатски долара за фискалната 2015 г. Това предполага увереност в продължаващия растеж на пазарния дял и клиентската база. Фокусът върху иновациите, особено в AI и автоматизацията, подкрепя тази положителна перспектива.

Компанията се възползва от сътрудничеството си с технологични гиганти като напр. IBM, Amazon AWS и Google Cloud. Тези партньорства укрепват нейните технологични възможности и пазарни позиции, като гарантират непрекъснат растеж.

Salesforce е лидер в CRMконкурирайки се с компании като Microsoft a Oracle. Нейният цялостен набор от CRM приложения и обширната партньорска екосистема ѝ дават значително предимство.

Какво мислите за Salesforce и какви резултати очаквате?


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview