🌐Спадове в акциите на CrowdStrike Holdings $CRWD-3.9%!🔐

Акциите на CrowdStrike са се понижили с повече от 10 %! Притесняват ли се инвеститорите преди резултатите, които ще бъдат обявени на4 юни?

CrowdStrike е компания за сигурност в облака, която е специализирана в защитата от киберзаплахи. Чрез своята платформа Falcon тя предлага усъвършенствани решения за откриване и предотвратяване на атаки, защита на крайни точки и цялостен анализ на заплахите. Като използва изкуствен интелект и машинно обучение, тя може да CrowdStrike бързо да идентифицира и неутрализира кибератаки, спечелвайки доверието на много предприятия по света. Иновативният подход и високата ефективност на компанията я правят един от лидерите в индустрията за киберсигурност.

CRWD
$246.39 -$10.04 -3.92%

Анализаторите очакват компанията да отчете печалба на акция в размер на0,89 щатски долара, което е скок с 56,14 % в сравнение с предходното тримесечие. Освен това се очаква приходите да бъдат904,82 млн. долара, което представлява 30,65% увеличение спрямо същия период на миналата година.

За цялата година прогнозата за печалба на акция е3,90 долара, а приходите - 3,97 млрд. долара, което представлява увеличение с 26,21 % a 29,82 % в сравнение с миналата година.

CrowdStrike в момента се търгува при форуърдно съотношение от P/E ОТ 90,03което е доста над средното за индустрията (29,3). Съотношение PEG на дружеството сега е 4,04който включва прогнозирания темп на растеж на приходите. За сравнение, средният коефициент PEG в индустрията е 1,76.

CRWD
$246.39 -$10.04 -3.92%
Target Price
224.35 (-8.95% Downside)

За мен това е много интересна компания, за което свидетелстват последните ѝ резултати, но цената според мен е твърде висока. Ще следя внимателно резултатите!

Какво е вашето мнение за тази компания?


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview