📈 Arm Holdings: ключов играч в областта на технологиите! 📊

Arm Holdings $ARM се превръща в звезда на технологичния пазар благодарение на динамичния си растеж в областта на изкуствения интелект и персоналните компютри .

Loop Capital наскоро повиши целевата си цена за акциите на Arm до 130 долара с препоръка "Купувай". Увереността в растежа е подкрепена не само от силните резултати за юнското тримесечие, но и от оптимистичните перспективи за следващите месеци.

ARM
$138.36 $1.52 +1.11%

Един от основните двигатели на растежа е потенциалът на Arm да спечели до 50% от пазара на персонални компютри с Windowsв рамките на пет години. Това развитие се подкрепя и от стабилния пазар на смартфони и бързата поява на следващото поколение процесори с изкуствен интелект на Nvidia, които използват технологията на Arm. 🚀

Изчислителната подсистема също е ключов фактор за бъдещия растеж (CSS) на Arm, която интегрира архитектурата Armv9 с други компоненти в един чип. Тази технология дава възможност за по-бързо пускане на пазара и намалява разходите за разработка за клиентите - и това е, което Arm дава на Arm конкурентно предимство.

Arm Holdings може да се похвали и с рекордно първо тримесечие на фискалната 2025 г. с 39% годишен ръст на приходите, дължащ се основно на високите приходи от лицензиране в сегментите на изкуствения интелект и смартфоните. 🔝

Компанията развива и стратегически партньорства с гиганти като напр. Google и AWS, което допълнително укрепва нейните позиции. Arm Holdings има обещаващо бъдеще, което никой инвеститор не бива да пренебрегва.

➡️ Какво мислите за тази компания, обмисля ли някой да добави тази компания към портфолиото си? 🌟


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview