Affirm: бъдещ пазарен лидер "Купи сега, плати по-късно

Възприемайки подход, ориентиран към клиента, Affirm се превръща в един от най-атрактивните играчи на бързоразвиващия се пазар на "купи сега, плати по-късно" (BNPL). Този модел предоставя на клиентите кредит за отделни транзакции, като им помага да избегнат натрупването на прекомерни дългове. Уникалният подход на Affirm, който включва политика на неначисляване на такси за просрочие, спечели доверието на потребителите и затвърди позициите ѝ на пазара.

Нарастваща потребителска база и силно партньорство с Apple

Affirm $AFRM+1.6% е изградила широка клиентска база от 18,7 милиона потребители. Много от тях правят покупки чрез приложението Affirm или използват картата Affirm, която им позволява да разделят покупките на отделни заеми. С повече от 300 000 търговски партньори, включително големи играчи като Amazon и Shopify, Affirm отбелязва ръст на приходите от близо 50% от началото на миналата година.

Ключов етап беше и интегрирането на $AFRMdirect+1.6%в Apple Pay, след като през юни Apple прекрати собствения си продукт BNPL. Партньорството даде на Affirm достъп до приблизително 153 млн. потребители на iOS в САЩ, което допълнително разшири обхвата и потенциала за растеж на компанията.

Перспективи и бъдещ потенциал

Въпреки че акциите на $AFRM+1.6% са спаднали със 77% от най-високите си стойности през 2021 г., продължаващите стъпки на компанията към рентабилност и разширяване на обхвата ѝ предполагат, че този спад скоро може да се обърне. По този начин$AFRM+1.6% би могла да бъде интересна дългосрочна инвестиция с потенциал да се превърне в лидер на пазара на BNPL, особено с нейната стратегия, ориентирана към клиента, и силните партньорства с технологични гиганти.

AFRM
$44.98 $0.70 +1.58%
Fair Price: $12.11
Wvldgk: 8.82%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview