Услуги за стрийминг и намиране на най-големите играчи на пазара.

Здравейте, инвеститори!

Днес бих искал да чуя мнението ви за това кои компании биха могли да имат най-голям дял от пазара на стрийминг услуги. Видео стриймингът се превърна в съществена част от живота ни, така че е важно да следим как се развива тази област и кои компании имат потенциал да се развиват и да заемат най-голям дял от нея.

Netflix $NFLX: Netflix е един от основните играчи на пазара и понастоящем има най-голям дял от пазара на стрийминг. С огромна библиотека от филми, сериали и оригинално съдържание Netflix се превърна в синоним на стрийминг. Въпреки това нейната доминация не е толкова голяма, колкото беше преди.

Amazon $AMZN: Amazon Prime Video става все по-равностоен на Netflix, набирайки популярност благодарение на глобалния си обхват и разнообразното съдържание. С интегрирането в услугата и екосистемата на Amazon Prime компанията има голям потенциал да продължи да се разраства.

Disney $DIS: Disney+ е сравнително нов играч на пазара, но за кратък период от време набира милиони абонати благодарение на богатото си съдържание от марки като Marvel, Star Wars, Pixar и самата Disney. С нарастващия брой ексклузивно съдържание и глобална достъпност Disney+ има голям шанс да продължи да се развива.

Apple $AAPL: Apple TV+ все още е в начален етап на развитие, но с огромна финансова подкрепа и възможност за осигуряване на ексклузивно съдържание от известни творци не бива да бъде изоставена. Apple се стреми да печели абонати с името на своята марка и интеграция.

На коя компания в сектора на стрийминг услугите имате най-голямо доверие и защо?

Разбира се, не съм изброил всички компании, а само няколко големи играчи.


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview