Пожелаваме ви чудесно начало на инвестиционната седмица. 😊

Със сигурност има много неща, които предстоят тази седмица, очаквам с нетърпение и повече обобщения, така или иначе това, което привлече вниманието ми, бяха късите числа около $NIO+6.1%, които забелязах, че са доста популярни тук. Аз лично не съм инвестирал, защото ме е страх от обстановката в Китай, но разбирам, че някои виждат потенциал тук и този доклад доста ме изненада колко са обещаващи.

Към 20.08.2023 г. около 27 милиона заменени батерии. 26-милионната замяна на батерията е била на 1 август. За 1 милион замени са били необходими 19 дни, което означава 55 000 замени на ден. Така че една подмяна на всеки 1,5 секунди. 😲 $36 на подмяна, това прави около 2 000 000 долара на ден за NIO, а се твърди, че мрежата е в самото начало и ще се разрасне масово през следващите няколко години!

Други новини: - ET5 Touring се преименува на ET5T за пазара на по-големи семейства. "Според източници ET5T вече е продал над 4500 бройки само за месец и половина на пазара, което далеч надхвърля комбинираните продажби на всички модели Touring при премиум марките, включително Audi, Mercedes-Benz и Volvo, за цялата 2022 г."- CNEVPOST.

Значи, аз не съм много запознат с автомобилите и изобщо с тази компания, но тези цифри, броят на подменените батерии, така го разбирам като услуга, ми се струват впечатляващи и показват, че поне в този аспект компанията има потенциал, желание да се развива. Така че се надявам за притежателите на акции на $NIO+6.1% на положителна новина на загуба през новата седмица. 😊🍀


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview