Главен изпълнителен директор на Warner Bros. Дискавъри Глобален стрийминг на Макс, който таксува допълнително за спорт. Още новини в света на стрийминга от един много известен играч.

Напоследък забелязваме, че стрийминг услугите коригират абонаментните си пакети, Netflix започна това, след това Disney също мисли как да коригира платените си услуги, а сега главният изпълнителен директор JB Perrette на $WBD+1.1% се изказа относно спортното съдържание, което искат да добавят и към платената услуга. $WBD+1.1% Warner Bros. Discovery е на път да пусне нов пакет, наречен "Bleacher Report", който ще предлага завладяващо спортно преживяване. Този пакет ще струва 9,99 долара на месец и предизвика не един разрив сред феновете.

Според Джей Би Перет, ръководител на глобалния стрийминг в Warner Bros. Дискавъри. Те работят в Европа от десетилетие чрез Eurosport и този опит им е показал, че спортното съдържание не е за всеки и не трябва да е безплатно. Спортът е първокласен и страстните фенове трябва да са готови да плащат за това съдържание. И това не е само негово мнение - Warner Bros. Discovery ще предложи 300 спортни събития на живо в Max на година, но след края на промоционалния период ще таксува за тях само тези 9,99 долара. Това е ход, който има за цел да предостави на потребителите избор, като същевременно насърчава устойчив бизнес модел.

WBD
$8.51 $0.09 +1.07%

Освен това $WBD+1.1% планира да пусне стрийминг център "CNN Max", което е друг интересен ход. Това се случва четири месеца след сливането на HBO Max и Discovery+. Warner Bros. Discovery установява, че абонатите им се задържат по-дълго в платформата, което може да помогне за увеличаване на броя на клиентите след първоначалния спад. Max ще стартира в световен мащаб през първото тримесечие на 2024 г., като ще започне в Латинска Америка и постепенно ще се разшири в Европа и Азиатско-тихоокеанския регион.

Като цяло Warner Bros. Discovery се ангажира да предоставя качествено съдържание на феновете, като същевременно осигурява устойчив бизнес модел. Плановете им за спортно съдържание и стрийминг показват, че това е компания, която гледа напред и иска да успее на глобалната сцена на стрийминг индустрията.

Това е перспективата на компанията и в индустрия, която определено има голяма конкуренция на пазара. Как гледате на тази компания и въпреки че има и други гиганти, интересна ли е тя за вас? 😊


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview