Криптовалутата ZRX поскъпва с 47% днес и продължава да расте, ето защо и къде можете да я купите

0x е инфраструктурен протокол, който позволява на потребителите лесно да търгуват с токени ERC20 и други активи в блокчейна на Етериум, без да разчитат на централизирани посредници като традиционните борси за криптовалути.

Токенът ZRX се изстрелва нагоре днес

ZRX$ZRXUSD поскъпна с 46%, след като обяви, че си партнира с водещата крипто борса Coinbase $COIN , зада поддържа новия си социален пазар за NFT.

Какво е ZRX?

0x е инфраструктурен протокол, който позволява на потребителите лесно да търгуват с токени ERC20 и други активи в блокчейна на Ethereum $ETHUSD, без да разчитат на централизирани посредници като традиционните борси за криптовалути.

0x постига тази функционалност на децентрализиран обмен чрез колекция от интелигентни договори с отворен код, които могат да бъдат публично одитирани и които работят заедно, за да създадат гъвкав протокол за търговия с ниско ниво на триене, който разработчиците могат лесно да вграждат в своите продукти.

Трябва ли да купя ZRX днес?

ZRX може да бъде доходоносна инвестиция, но преди да инвестирате, отделете време да прочетете поне няколко ценови прогнози от водещи анализатори и да направите проучване на пазара. Приемайте всички инвестиционни съвети с известна доза сол.

Прогноза за цената на ZRX

Според Wallet Investor тази монета е умерено добра инвестиция. През април 2027 г. те прогнозират, че ще се търгува за 2,27 USD. 5-годишна инвестиция би донесла около +110 %. 100 USD инвестиция може да достигне 210 USD за този период - това ми се струва доста консервативна прогноза, аз лично вярвам в много повече.

Можете да закупите този жетон тук.

Разбира се, шумът около този токен за няколко дни ще е налице и листването в Coinbase със сигурност е добър фундамент за този проект и със сигурност спекулативната търговия за няколко дни може да си струва, но не приемайте това като инвестиционен съвет, просто исках да посоча тук къде да се купува и каква е причината за растежа.

Източник: coinjournal и coinmarketcap.com


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview