ГАЗОВА КОМПАНИЯ BP/ИНТЕРЕСНА ВЪЗМОЖНОСТ И ПОТЕНЦИАЛ ЗА РАСТЕЖ

Планове за намаляване на добива на въглеводороди с 40% до 2030 г.: $BP обяви планове за намаляване на добива на въглеводороди и инвестиране в технологии за чиста енергия.

Планове за растеж до 2030 г: Целите включват увеличаване на производството в САЩ с повече от 50% до 2030 г. и постигане на EBITDA от 55 млрд.

Връщане към основната дейност: Връщането към производството на нефт и газ може да привлече инвеститори активисти и да увеличи стойността на компанията.

Стратегия за промяна като искра за бъдещето: Значителна промяна във фокуса на BP може да даде тласък за по-добра и по-стабилна възвръщаемост в бъдеще.

Скептични срещу уверени инвеститори: Докато някои инвеститори са скептични, анализатор на Bernstein вижда потенциал за почти двойно увеличение на стойността на акциите.

Дивидентна доходност и обратно изкупуване на акции: BP предлага най-високата дивидентна доходност сред петролните компании (5%) и извършва обратно изкупуване на акции, за да насърчи стойността за акционерите.

BP прави някои наистина интересни движения и предлага някои наистина интересни дългосрочни входни точки в енергийния сектор. Как гледате на тази компания и на енергийния сектор като цяло?

BP

BP

BP
$32.76 $0.33 +1.02%

No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview