Акценти от конференцията на PayPal, на която новият главен изпълнителен директор Алекс Крис представи ключови иновации! Какво може да означава тази промяна за инвеститорите?


PYPL

PayPal

PYPL
$77.33 $4.21 +5.75%

Новият PayPal Checkout

PayPal ускорява прехода към разплащания без парола с новия Checkout. За да се сведат до минимум кликванията по време на плащане, новият поток на плащане позволява да влезете в системата с лицето или пръстовия си отпечатък. С този ход се опростява процесът и се намалява времето за завършване на 50 %. Значителна стъпка към по-просто и по-бързо пазаруване.

"Fastlane" PayPal

Нов продукт "Fastlane" обещава да ускори проверката с до 40 %. Това подобрение за еднократна регистрация дава възможност на търговците безпроблемно да връщат клиенти без допълнителна проверка. Намаляването на процента на изоставените колички носи значителни ползи за електронната търговия.

Интелигентни касови бележки и платформа за усъвършенствани оферти

Квитанциите се превръщат в маркетингов двигател с интелигентни предложения за връщане на пари. Като използва задълбочени данни за клиентите ,PayPalможе да предоставя подходящи оферти. "Интелигентни разписки" имат невероятни 45 % процента на отворени имейли. Освен това компанията представя "Платформа за усъвършенствани оферти на PayPal" за по-прецизно насочване на офертите.

Ново приложение

С приложението "PayPal Cash Pass" клиентите получават достъп до предложения за връщане на пари от големи марки. Компанията използва широки профили с данни за клиентите, за да направи офертите възможно най-подходящи. Комбинирането на дебитна карта с 3% пари в брой, стойността за клиентите се увеличава.

Подобрения на бизнес профила на Venmo

Надграждане на бизнес профилите до Venmo позволява на търговците да проследяват по-добре сделките и събитията. Компанията използва обширен набор от данни, за да идентифицира съответните клиенти, и подкрепя бизнес профилите като двигател на растежа.

Перспективи за бъдещето

Разбира се, тези стъпки не са големи, но са стъпки в правилната посока. Chriss' интервю за CNBC подсказва, че предстои нова ера на иновации и стойност за инвеститорите. Въпреки ниските очаквания за четвъртото тримесечие, през 2024 г. се очаква значително подобрение.

Лично аз очаквам ръст за PayPal, акциите им наистина биха го заслужили след значителния спад от времето на Ковида!

PYPL

PayPal

PYPL
$77.33 $4.21 +5.75%
Fair Price: $67.67
Ypyybl: 7.53%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Какво мислите за новините на $PYPL+5.8%? 💼💡


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview