Super Micro Computer, Inc. - силен играч в областта на изкуствения интелект

Super Micro Computer, Inc. $SMCI+0.5% се превърна в основен играч в областта на сървърите и устройствата за съхранение, особено за изкуствен интелект (ИИ).

1. ръст на приходите и акциите: През последната година стойността на акциите на$SMCI+0.5% се е увеличила с цели 800%, което отразява нейната доминация в областта на хардуера за изкуствен интелект. През второто фискално тримесечие приходите са нараснали със 103%, което показва силен ръст на бизнеса.

2. Връзка с Nvidia: $SMCI+0.5% има близки отношения с Nvidia, която притежава над 90% от пазара на графични процесори за центрове за данни. Това сътрудничество позволява на Supermicro да създава сървърни системи, съобразени с нуждите на различни клиенти, което е конкурентно предимство.

3. бързо пускане на пазара и персонализиране на продуктите :$SMCI+0.5% има впечатляващ опит в бързото пускане на пазара и предлага широка гама от продукти, съобразени с нуждите на клиентите, което му дава конкурентно предимство в персонализирането.

4. Потенциал за бъдещ растеж. Ако запази лидерската си позиция в областта на сървърите с изкуствен интелект, акциите на компанията могат да нараснат значително в бъдеще.

Като цяло Super Micro Computer, Inc. има силна позиция на пазара на изкуствен интелект и с благоприятни бизнес отношения и конкурентни стратегии компанията има потенциал за продължителен растеж и успех.

SMCI
$439.01 $2.13 +0.49%
Fair Price: $327.93
Rmknlt: 43.51%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview