ПЛАНИРАНИ И ПОСЛЕДВАЩИ РУБРИКИ НА КОМПАНИЯТА

1. Продукти и услуги: Услугите на Rubrik се основават на възможностите за машинно обучение (ML), което ѝ позволява ефективно да разбира заплахите за данните и да предоставя цялостни решения за кибернетично възстановяване.

2. Потенциал за растеж: Rubrik се намира във фаза на бърз растеж поради повишената осведоменост за киберзаплахите и необходимостта от ефективни решения за сигурност. Нейните приходи от периодични абонаменти са се увеличили значително, което показва голямото търсене на нейните услуги.

3. Стратегическо позициониране: Дружеството има стратегическа позиция в пресечната точка на изкуствения интелект, облака и киберсигурността. Сътрудничеството с Microsoft и фокусът върху изкуствения интелект позволяват на компанията да предлага иновативни решения на един динамичен пазар.

4. Ключови клиенти: В частност, клиентите на Rubrik включват пионери в областта на изкуствения интелект като Microsoft, Oracle и AWS на Amazon, както се вижда от неотдавнашното подаване на заявление за първично публично предлагане.

5.Планирано първично публично предлагане: Rubrik планира първично публично предлагане (IPO) и се очаква да набере до 700 млн. Емитентите на това IPO са водещи финансови институции, което показва значителен инвеститорски интерес и очакване за силно пазарно приемане. Rubrik възнамерява да предложи 23 милиона акции на цена между 28 и 31 USD.

Като цяло Rubrik има солидни основи и обещаващо бъдеще в рамките на разрастващия се пазар на киберсигурност и изкуствен интелект.


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview