🚀 Миналата седмица Marvell проведе събитие, посветено на бъдещето на AI и центровете за данни! 💡

Завладяващо е какви нови възможности се откриват в тази област.

Marvell $MRVL+5.5% се е утвърдила като ключов играч в областта на инфраструктурата за данни, с акцент върху иновативните технологии и авангардните изследвания. Лидерството им в областта на компютърните мрежи и хардуера за центрове за данни е подкрепено от силна стратегия и способност за адаптиране към динамичната среда на технологичната индустрия. С превъзходна визия и способност да предвиди бъдещите пазарни нужди Marvell се превръща включов партньор за надеждни и ефективни инфраструктури за данни на бъдещето.

MRVL
$75.47 $3.92 +5.48%

Marvell доминира в сектора на инфраструктурите за данни, очевидно е, че тя има солидна основа, за да използва нарастващите инвестиции в AI!

Очаква се пазарът на центрове за данни да достигне 75 млрд. доларадо 2028 г. с годишен ръст от над 29 %. Това е солиден растеж!

Изглежда, че компанията Marvell разбира какво трябва да се направи. Нейната стратегия е насочена към два ключови сегмента на центровете за данни: Производство на хардуер за нуждите на центровете за данни и изграждане на компютърни мрежи и взаимовръзки. 🌐

Производството на хардуер според нуждите има огромен потенциал за растеж, но пазарът на цялостни мрежови решения също е постоянен и Marvell е много конкурентен!

Marvell очаква Удвояване на пазарния си дял в сектора на центровете за данни до 2028! Това означава огромен ръст на приходите до15 млрд. долара! 💰

MRVL
$75.47 $3.92 +5.48%
Fair Price: $10.64
Bfqhauqp: 15.94%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Компания Marvell ми се струва интересен играч в областта на технологиите и цялостните решения за центрове за данни. Ще следя бъдещото им развитие и ценообразуване.

Какво е вашето мнение за Marvell?


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview