Дискусия: Има ли акции, които ще се възползват от настоящата пазарна касапница?

Какво ще кажем - това, което се случва на пазара в момента, е солидно клане. Вероятно никой от нас не очаква, че това е било просто скок на волатилността. И не ме разбирайте погрешно, със сигурност не се паникьосвам. Напротив, щастлив съм да разтворя част от натрупаните си пари на пазара. От друга страна, може би не е излишно да се замислим дали в такава ситуация не е по-добре да се замислим по-задълбочено за дадена възможност.

Често ви представям бързи прозрения и груби анализи на компании, които според наличните данни, ДД и моето мнение биха могли да се възползват от една или друга ситуация. Но този път бих искал да обсъдим повече коя компания според вас би могла да се възползва от касапницата, която се случва на пазара в момента.

Имате ли конкретен кандидат в портфейла си или в списъка за наблюдение, който държите или добавяте към него само заради потенциала му в такива времена?

Например, бягате ли в конкретен сектор, като например хранителни стоки и стоки от първа необходимост, от които хората последни ще се откажат в случай на криза? А може би обмисляте злато? 🤔 Или просто купувате прекалено много компании, както винаги, само че на по-добра цена?

Благодаря!


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview