General Mills (GIS) - Силна позиция и амбиции за растеж

1. Финансова сила и рентабилност:

-$GIS-1.0% има стойност на предприятието от 51,17 млрд. долара, което е почти два пъти повече от тази на Kellan, производител на Special K.

- Марж на EBITDA: С марж на EBITDA от 20,54 % той надвишава маржа на Kellan с 595 базисни пункта, което показва успешното преструктуриране на бизнеса му с цел подобряване на рентабилността.

2. Инвестиционна препоръка и целева цена:

- Goldman Sachs Рейтинг: Goldman Sachs започна да покрива GIS с рейтинг "Купува" и целева цена от 76 USD, което е приблизително 10% над текущата цена на акциите.

- Стабилност на маржовете: Компанията е известна със способността си исторически да поддържа рентабилни маржове дори спрямо своите конкуренти.

3. Устойчивост при икономически колебания:

- Частни марки: Подразделението "Частни марки" помага на $ГИС-1.0% да се справя успешно с икономическите колебания и осигурява стабилни резултати в трудни условия.

4. Бъдещ фокус върху растежа:

- 2025 г.: $GIS-1.0% планира да увеличи продажбите си през 2025 г., като разшири портфолиото си от водещи марки и инвестира в нови продукти, които да се харесат на потребителите.

- Стратегия за растеж: Дружеството е фокусирано върху органичния ръст на нетните продажби и планира да използва икономии на разходи, за да стимулира по-нататъшния растеж.

Силните маржове на General Mills, положителният рейтинг от Goldman Sachs и стратегическият фокус върху растежа я правят привлекателен избор за инвеститорите. С амбициите си да ускори органичния ръст на приходите и да засили пазарните си позиции, компанията е добре позиционирана да посрещне бъдещите предизвикателства и да се възползва от възможностите за по-нататъшен растеж.

GIS
$74.29 -$0.72 -0.96%

No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview