Крипто новини: PayPal вече поддържа тегления на криптовалути, ще видим ли масово приемане?

Като се има предвид стремителното нарастване на популярността на криптовалутите през последните години, големите световни марки са пряко принудени да обмислят как да се възползват от тази тенденция. Важно решение в тази посока взе PYPL, която вече добави допълнителна функционалност за криптовалути към своята платформа за преводи на плащания.

PayPal и криптовалути

PayPal $PYPL обяви днес, че вече ще позволява на потребителите да изпращат някои плащания с криптовалута към външни портфейли. Това развитие дойде чрез съобщение за пресата от старши вицепрезидента и генерален мениджър Хосе Фернандес да Понте:

"Имаме удоволствието да обявим, че от днес PayPal поддържа прехвърляне на криптовалута между PayPal и други портфейли и борси. Тази функция постоянно се оценява от потребителите като едно от най-желаните подобрения, откакто започнахме да предлагаме покупки на криптовалути в нашата платформа."

https://youtu.be/LRPdnGUOiqo?t=37

От 7 юни отговарящите на условията клиенти в САЩ ще могат да прехвърлят поддържани криптовалути в PayPal. Те ще могат също така да прехвърлят криптовалути от PayPal на външни адреси, "включително борси и хардуерни портфейли", както и да "изпращат криптовалути на семейството и приятелите си в PayPal за секунди, без никакви такси за изпращане или получаване или мрежови такси".

Този ход също така позволява на клиентите на PayPal да използват криптовалути при "милиони търговци" в платформата. Тази промяна води до редица последици, свързани с нарастващия брой случаи на използване на криптовалути по света, и е стъпка напред за компанията.

Накрая ще отбележа, че това не е инвестиционна препоръка. Съобщението на PYPL е докладвано от Shrey Dua.


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview