VeChain се повиши с 50% тази седмица и анализаторите дават ракетни прогнози, които ще зарадват всеки инвеститор

VeChain $VETUSD се покачва прекрасно напоследък и експертите са развълнувани от дългосрочните перспективи на тази криптовалута. Трите уебсайта, които предлагат ценови прогнози, са оптимистично настроени за перспективите пред тази криптовалута и със сигурност ще зарадват любителите или ще убедят новите инвеститори.

Определено трябва да обмислите инвестирането в тази криптовалута.

Какво представлява криптовалутата $VETUSD

Важно е да се отбележи, че VET е монета, свързана с VeChain, с протокол от първо ниво за интелигентни договори. Тя поддържа VeChainTho, публична блокчейн система, която се надява да вдъхнови бизнеса да възприеме масово блокчейн технологията. VeChain твърди, че нейните клиенти могат да използват технологията за решаване на реални проблеми, като например в здравеопазването и логистиката. VET е една от монетите, свързани с този блокчейн. Тя е хранилище на стойност и начин за управление на трансакции от страна на потребителите.

Източник: Coinmarketcap.com

Прогнози $VETUSD

  • DigitalCoinPrice смята, че цената на VeChain може да скочи до 12 цента през 2023 г. и до 15 цента през 2025 г. Според уебсайта стойността на криптовалутата е скочила с почти 50% през последната седмица.
  • Компанията Gov Capital, която твърди, че използва дълбоко обучение, форма на изкуствен интелект, за да прави прогнозите си, е изчислила, че стойността на VeChain може да достигне 18,5 цента за една година и 98,3 цента за пет години.
  • И накрая, уебсайтът Wallet Investor, който смята VeChain за добра инвестиция през следващата година, прогнозира, че стойността на криптовалутата може да се повиши до 9,6 цента за една година и до 16,6 цента за пет години.

Лично аз съм много доволен от тези прогнози, защото притежавам VET и вярвам в този проект и харесвам модела им, а също така определено е оптимистично, че Азия стои зад него и реално като един от малкото проекти има приложение в реалната икономика и верига за доставки. Но не приемайте това като инвестиционен съвет, а само като оценка на проекта и прогноза за цената.Вземете решение въз основа на собствено проучване. При написването на тази статия използвах информация от Investorplace.com


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview