📈 Здравен сектор в САЩ 🏥💼💰

Добре дошли, скъпи инвеститори! Днес бих искал да се фокусирам върху здравния сектор в САЩ и да сравня с вас няколко забележителни акции, като ще обобщя 3 като съвет:

1️⃣ $JNJ-0.9% е компания с дългогодишна история в областта на медицинското оборудване, фармацевтичните продукти и потребителските продукти за здравеопазване. Те разполагат със силно портфолио от иновативни продукти и са известни с постиженията си в областта на научноизследователската и развойната дейност. JNJ изплаща и стабилен дивидент, който е привлекателен за инвеститорите, търсещи дългосрочен доход. Глобалният им обхват и разнообразните им бизнес подразделения осигуряват солидна основа за инвестиране в този сектор.

2️⃣ $MMM+0.8% е компания, фокусирана върху технологични решения и иновативни продукти в различни индустрии, включително в сектора на здравеопазването. Те са известни с широката си гама от продукти като медицински превръзки, лепенки, хирургически маски и др. Със своето технологично превъзходство и глобален обхват те имат силни пазарни позиции. Диверсификацията им в различни сектори може да привлече инвеститорите, тъй като намалява риска от зависимост от един сектор.

3️⃣ $UNH-0.5% е една от водещите здравноосигурителни компании в САЩ. Компанията предоставя здравни грижи и здравно осигуряване за физически лица и групи. UNH се характеризира с постоянен ръст на приходите и е известна с ефективното си управление и стратегически придобивания. С нарастването на търсенето на здравно осигуряване и свързани с него услуги UNH има потенциал да продължи да постига успехи.

Кои са вашите фаворити в тази област и кои компании купувате или мислите да купите на днешните цени? :)



No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview