C3 AI $AI-0.3% е технологична компания, фокусирана върху приложения за изкуствен интелект и машинно обучение. Основана е през 2009 г., за да разработи усъвършенствана софтуерна платформа, която позволява на организациите да анализират, прогнозират и автоматизират своите операции, като използват големи масиви от данни и усъвършенствани алгоритми.

AI
$23.27 -$0.06 -0.26%
Capital Structure
Market Cap
2.9B
Enterpr. Val.
2.8B
Valuation
P/E
-10.2
P/S
8.9

Основните продукти и услуги, предлагани от C3 AI, са:

C3 AI Suite: Това е цялостна софтуерна платформа, която съчетава елементи на изкуствен интелект, машинно обучение и IoT (интернет на нещата). C3 AI Suite дава възможност на организациите да интегрират, анализират и визуализират големи обеми от данни и да извършват усъвършенствани прогнозни и диагностични анализи.

C3 AI Applications: Това са предварително създадени приложения и решения за специфични вертикални индустрии, като енергетика, телекомуникации, здравеопазване, производство и др. Тези приложения помагат на организациите да използват потенциала на анализа на данни и изкуствения интелект за подобряване на производителността, ефективността и конкурентоспособността.

C3 AI Ex Machina: Това е инструмент за визуален анализ и машинно обучение, който позволява бързо и лесно създаване и внедряване на прогнозни модели и аналитични приложения.

C3 AI се фокусира върху широк спектър от индустрии и работи с много големи компании и институции по света. Клиентската й база включва енергийни компании, производители на автомобили, телекомуникационни оператори, фармацевтични компании и др.

C3 AI се характеризира със силен акцент върху научноизследователската и развойната дейност. Компанията си сътрудничи с водещи изследователски институции и университети и инвестира в иновации в областта на изкуствения интелект, машинното обучение и анализа на големи обеми от данни.

Очаква се C3 AI да обяви тримесечните си резултати тази вечер, след затварянето на пазарите. Ще следите ли? Очаквате ли ръст или спад? :)


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview