Според тази прогноза XRP ще достигне 1,16 долара до 2023 г.

Сигурно сте чували за XRP $XRPUSD. И има вероятност да знаете повече за тези криптовалути, отколкото аз. Така че няма смисъл да пиша надълго и нашироко за някои основи. Затова ще се съсредоточа само върху прогнозите, които отново са няколко. Нека разгледаме защо цената на XRP може да скочи до небето.

Очакват ли ни по-добри времена за Ripple?

Голямата новина за XRP днес е, че съдията по делото е отхвърлил искането на SEC да прегледа документи, които може да не са от значение за делото. Резултатът е следното изявление на председателстващия съдия Сара Нетбърн, получено от CoinTelelgraph.

''SEC се опитва да изтъкне и двете неща, но речта или трябваше да отразява политиката на агенцията, или не. След като настояваше, че речта отразява личните възгледи на Хинман, Комисията по ценните книжа и фондовите борси сега не може да отхвърли собствената си позиция."

В светлината на тази победа някои инвеститори може би се чудят накъде да се насочи XRP. Нека разгледаме някои скорошни прогнози за цената на XRP по-долу.

Прогнози за цената на XRP

  • GovCapital започва с бича прогноза за едногодишна цена от $0,797
  • WalletInvestor се присъединява с още по-смелата си бича прогноза за една година от 1,166 долара за монета
  • DigitalCoinPrice заема средна позиция между другите две прогнози с оценка на цената от 1,05 USD за монета през 2023 г.

От известно време инвеститорите следят съдебното дело между SEC и XRP. Тя започна през 2020 г. и все още е пред завършване. Въпреки че няма конкретна дата за приключване на съдебното дело, днешната победа на XRP изглежда го доближава с една стъпка до щастлив край.

Към сряда следобед стойността на XRP се е повишила с 3,7% за 24 часа.

Ако и вие сте в настроение за малко от това фундаментално, мога да ви препоръчам този текст: Какви са предимствата и недостатъците на XRP и на останалите 4 криптовалути? Част 2.

Ако публикацията ви е харесала, ще се радвам да я последвате 🙂 . Какво ще кажете за вас и XRP? Инвестирате ли в тази криптовалута? Чувствайте се свободни да отговорите в коментарите под статията 😉.

Отказ от отговорност: Това не е инвестиционна препоръка. Аз не съм професионален инвеститор.


No comments yet
Don't have an account? Join us

Log in to Bulios


Sign.popup.orUseEmailAndPassword
Už jsi členem? Přihlásit se

Create Bulios profile

Continue with

Sign.popup.orUseEmailAndPassword
You can use lowercase letters, numbers, and underscores

Why Bulios?

One of the fastest growing investor communities in Europe

Comprehensive data and information on thousands of stocks from around the world

Current information from global markets and individual companies

sign.popup.registration.listWhy.fourth

Fair prices, portfolio tracker, stock screener and other tools

Timeline Tracker Overview